Hotel Old CONTINENT

Компанія Interior House the Dome проводить реконструкцію легендарного чотирьохзірковго готелю  в історичному центрі  м. Ужгород, що упродовж останніх 15 років став традиційним місцем міжнародних дипломатичних зустрічей на найвищому рівні. Проєкт включає капітальний ремонт номерного фонду, зони рецепції та ресторану. З метою розширення спектру ресторанних послуг, до проєкту реконструкції включено побудову  масштабного бенкетного залу для проведення заходів на найвищому рівні та панорамного ресторану формату «View Restaurant». Проектування, дизайн та оздоблювальні матеріли (включаючи професійне меблювання) виконано компанією Interior House the Dome.

Даний проект є прикладом того, що окрім забезпечення повного дизайнерського та архітектурного супроводу, The Dome надає професійні консультаційні послуги щодо меблювання та повного укомплектування номерного та ресторанного фонду згідно сучасних вимог до 4* та 5* готелів згідно світових стандартів.  

Матеріли, використані для оздоблення готельного номеру:

Повне оздоблення стін – швидкозбірні стінові панелі Easy Wall.

З’єднання: декоративні алюмінієві молдінги Easy Line

Світло – дизайнерські світильники «The Dome Light»

Санітарний вузол – ванна, підлога та стіни виконані з природного каменю Травертин.

Рукомийник – керамічна плита The Ceramics Dome

Проект реалізований компанією Interior House the Dome під ключ, включаючи повну комплектацію номерного фонду починаючи від корпусних та м’яких меблів, закінчуючи текстилем, килимовим покриттям та сантехнікою.

Location:
4, S. Petöfi Sq., Uzhgorod

Square meters:
5636 sq.m.

Date:
at the implementation stage

Team:
Interior House the Dome
Svoy Design Group